Styrketräning

Jag har börjat med styrketräning!

Som jag förut har nämnt så är mitt måtto: Om jag ändå ska spendera tid att göra något, så vill jag göra mitt allra bästa! -för att inte ha “slösat” bort tiden.

Så när jag började läsa runt och såg att 40-60 min styrketräning 4-5 gånger/vecka skulle förvandla min kropp mycket fortare än om jag var ute och sprang 2h 6 dagar/vecka. Så mitt val blev enkelt! Jag började styrketräna! Resultatet jag fått är så sjukt fantastiskt! Och inte en enda gång har jag känt av hunger! /hon som är känd för att kunna äta stora portioner! 

 

2015 Juni - Oktober resultat
Om någon är intresserad av styrketräning och vill följa min fitness resa på Instagram så heter jag @mixworkout

Där finns det bilder helt från start och där uppdaterar jag min framgång, delar tips på bra övningar, god mat etc.

Så snälla, bli inte som jag var: Jag kunde vara ute och springa så svetten rann flera dagar i veckan utan att jag märkte i princip något på min kropp = motivationen faller = slarvar mer med kosten = ond spiral! Så bli inte den personen som spenderar flera timmar i motionspåret och ändå inte blir nöjd över din kropp. Lyft lite och ha mer tid över till barnen istället 🙂

Träna hellre rätt! Bygg muskler = Ökar förbränningen = Mer vältränad kropp som i vilostånd förbränner fler kalorier = du ska äta så du aldrig behöver vara hungrig! Det handlar bara om att välja rätt typ mat! Jag äter nu 5-6 gånger/dag och går fortfarande ner i vikt men det viktigaste är att kroppen inte hänger längre! Den blir starkare och starkare för varje vecka och jag trivs bättre och bättre med mig själv som resultat!

Vill du träna efter samma program som jag tränar efter? Säg till så länkar jag dig rätt 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *