Jag vill stötta hemmaföräldrar!

Dela!

  Jag tar aktiva val varje dag! Ett av mina val är att jag vill stötta hemmaföräldrar!

  När jag går i matbutiken så väljer jag så mycket närproducerat eller eko jag kan och hittar jag saker som fyller bägge kriterierna så blir jag extra glad. Jag är väldigt intresserad av att äta så ren mat som möjligt och jag fyller min kundvagn till största del av frukt och grönt. Här borta i USA undrar många vad jag ska göra med alla grönsaker, hur man förbereder dom eller om jag bara tänkt äta alla råa. Det är lika svårt att hålla mig för skratt varje gång när jag måste börja berätta för dom vad man använder grönsaker till!

  När jag handlar skönhetsprodukter ser jag till att det inte är några mineraloljor i produkterna.
  Jag handlar helst ägg direkt från en uppfödare där jag ser att hönorna har stora ytor att röra sig på.
  När jag köper mina kostillskott ser jag till att de kommer ifrån ihopkomprimerad föda, och inte syntetiskt framställda vitaminer.
  När min man kommer hem ifrån jobbet så ser jag till att han kommer hem till en glad fru – så han ska tycka om att komma hem varje dag. Eventuella problem tar jag upp när vi har bestämt en tidpunkt för det.

  Ett annat aktivt val är att se mina små barn som de mest värdefulla små individerna dom är och att ge dom av det finaste jag vet jag kan ge dom = min tid. På grund av att jag tycker att detta är den viktigaste biten i mitt liv, så vill jag stötta så många andra som jag kan, att göra det samma. Därför tänker jag se över min blogg och se om det inte finns andra sätt jag kan stötta redan etablerade företagare som är hemmaföräldrar. Är du en hemmaförälder får du gärna ta kontakt med mig direkt på mail redan nu.
  Är du en person som mig – och vill stötta andra hemmaföräldrar! Besök min blogg igen snart!

  På återseende!
  -Michaela Morrell
  IMG_0844

  Dela!

   One thought on “Jag vill stötta hemmaföräldrar!

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *