Black Friday – För dig som vill marknadföra dig!

Har du förstått att Internet kan göra STOR skillnad för dig? Har du redan ett företag, vill starta eget, marknadsföra dig själv, eller bara vill lära dig mer om attracting marketing?

Här kommer ett Back Friday erbjudande du inte kan motstå!

Så om du inte vet det, så är jag medlem i Daily Marketing Coach = DMC.

The Daily Marketing Coach är en exklusiv utbildning som inkluderar en coachning och mentorskaps plattform som hjälper människor att bättre marknadsföra sina företag på nätet.

Jag säger detta eftersom: 

Exakt två år sedan Jory Fisher gick med DMC med precis samma erbjudande du kommer att få denna speciella Black Friday helgen …

Förutom att du kommer att få mycket mer för pengarna! 

Du förstår… Jory var en pensionerad advokat som ville fullfölja sin livstid passion för att hjälpa människor att hitta sin egna passion och syfte.

Så hon satt igång med att bli en livscoach. 

Hon lade ut tiotusentals dollar för att lära sig hur hon skulle gå tillväga, och på så vis bli redo att ta sig an klienterna .

Um … men vänta!!!

Trots att hon betalade för en riktigt bra hemsida hamnade hon med den mardröm du hör om hela tiden .

Trevlig hemsida MEN INGA KUNDER!!! 

Vill du veta hur hon, och många fler har vänt på sina företag för att dom tagit kontroll med hjälp av mentorer som är ledande inom attracting marketing?!!!

Delta i ett gratis Informations Webinar! Signa dig upp:

http://moreoflife.therenegadeblog.com/blackfriday/

Fick reda på den här Black Friday erbjudandet som är 50% billigare än vad jag betalar, idag!!! Därför måste jag klämma in ett litet “reklam” erbjudande i mitten av min bloggserie!

Ha en fantastisk dag! 
ps. Läser du det här för sent, men vill veta mer om DMC, så skicka iväg ett email så ger jag dig information om när nästa informationswebinar kommer att hållas, samt länk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *